Längtan...


Längtar tillbaka till den vackra underbara sommaren!!!!




Men längtar även framåt till en mysig o vacker vinter!!!!


...tok...

oj, vart lite tokigt med slutet på de sista inlägget... Grejja lite jag..
De e inte STRAX läggdax för mina pojkar utan de sover för lääängesen...

Å sen vart de stopp mitt i meningen... Mathias kunde ställa om sin väckarklocka för han har fortsatt att vakna 5...o inte 4... *pustar ut*
Å imorse gjorde han mej riktigt förvånad då jag kolla på klockan....06.45!!!
De dumma e ju då att nu förväntar jag mej samma sak imorn :P

Nä nu skulle de va riktigt gött att få slå igen ögonen!

Natti!

Fjärde november

Haft riktigt härliga dagar... Inte hänt allför mycket... Bara vare o tagit hand om varann... Då speciellt jag o barnen då Melwin har lov denna vecka o han måste stå ut med sin mor nästan hela dagarna.
Mycka bråk har vi haft!! Tror värsta trotsåldern kommit nu... Å i förrgår sa han nåt riktigt dumt som jag aldrig hört förrut (o då var de bara för att han inte fick godiset)... Tog mej ett allvarligt, bestämt men lugnt o sansat snack me han på kvällen... Tror han tog åt sej... för igår var han som en ängel...trots att vi inte var utanför dörren på heeela dan! Jag såg nyvaken ut precis hela dan, Mathias fick inte på sej ett klädesplagg på hela dan... Vi bara myste, lekte mycke, bakade o gjorde mysmiddag tillsammans =)

Men denna dag var den bästa lovdagen tyckte Melle... (lite besviken över att de inte var sitta-inna-me-mamma-dagen :P)
Han fick ta me sej sin bästa väl Ludde till Drakborgen o härja av sej! Älskling jobbar kväll så även jag fick sällskap. Röda om kinderna o blöta i håret var de nöjda o vi for hem till oss för fortsatt lek några timmar!

Bästa bruttan kom o gjorde mej sällskap å de var så trevligt sååå =) Tack gumman för att du finns ;)  ♥♥♥♥♥


Tog med mej pojkarna i mörkret o gick till den berömda affärn för att köpa lite kaffe o mjölk för att klara morrondagen o nu e de strax läggdags för små innan jag myser för mej själv me tv o tända ljus o invänta älskling som förhoppningsvis kommer att komma hem!!


(Mathias kunde ställa om



RSS 2.0